Media Galeri

Në hijen e piramidave…

Një fotogaleri e ekspertes së fotografisë Laura El-Tantawy me emrin “Në Hijen e Piramidave”, rrëfen jetën nën një regjim totalitar, një hije e errët e të cilit ishte hedhur prej kohësh mbi popullin egjiptian, duke i zhytur në korrupsion, degradim ekonomik, ndarjes sociale dhe politikës së pafavorshme.
Dhjetë vjet pas daljes së librit fillestar me fotografi është botuar një tjetër libër që tregon pamje origjinale të vuajtjes së njerëzve vetëm prej regjimeve.

Burimi:The Independent


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë