Kuriozitete

Ndërtesa (a)normale

Arkitektura është art sepse kërkon shumë krijimtari dhe imagjinatë. Sidoqoftë, ndonjëherë, dizenjot e ndërtesave të caktuara tejkalojnë çdo kufi të paramenduar dhe bëhen pjesë vërtet unike falë bukurisë dhe funksionalitetit të tyre. Ose kjo, ose thjesht përfundojnë duke qenë një përzierje e çuditshme e origjinalitetit dhe mungesës së logjikës.
Ka kudo ndërtesa të çuditshme, të cilat mund të themi se arkitektët e tyre kanë shkuar shumë larg me imagjinatën.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë