Media Galeri

Momentet kryesore në ndarjen e çmimeve BAFTA

Perdja është ulur në një nga ceremonitë më të çuditshme të Bafta-s në histori. Këtu keni disa nga momentet kryesore, duke përfshirë prezantues të pasigurt dhe sallën Royal Albert të shkretuar.\The Guardian\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë