Politike

Meta nxjerr Kushtetutën: Koha për Referendum të ri!

Presidenti Ilir Meta shprehet se tani është koha për një referendum të ri.
Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, Meta shkruan se sot është dita e Referendumit të tradhtuar, duke kujtuar miratimin e Kushtetutës 21 vjet më parë.
“Sot është dita e Referendumit të tradhtuar. KOHA PËR REFERENDUM TË RI!”, shkruan presidenti Meta në “Facebook”.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/posts/2626075980771992?__xts__[0]=68.ARCVVUccJyADvMkoZ648kZT4lx4VIWV4TYkr_ulJXbfFRe-k51RAEqv7iafn_iOI-i7RPhpe6iFWPKf8Mh5RJ5sLP018rsZWXjWvE91PgXQvuUjhtpPqhjT23a61FdvZXFshRF2G2aOTGrHd13u6Jii_9Gw7okEQT7k8DUKYVkcOHOpFODo1rR1v2Ws-V1kQ3bhjt4pamVTx8jmswMVOKNq82VXz-WRkRzazLgHR7oRN96TmE85yxPk4roRoFkA3LETS4J65VjEJMBchRKgVTwLi3lUTlt75AdQf9uKDEIqjajHo1pt3-ioGb1Ta4kku-mdDobCiaCCULTy_3BlQinjPd0FY&__tn__=-R

Këtë presidenti e përmendi edhe dje. Pas takimit me ish-presidentin Bujar Nishani, Meta doli rreth orës 13:00 nga hyrja qendrore e Presidencës dhe para se t’u drejtohej mikrofonave të gazetarëve, përshëndeti ushtarakisht rojën e Gardës.
Kreu i shtetit tha se tashmë “Ka vetëm një zgjidhje për Edi Ramën dhe për disa palaço ndërkombëtarë, referendumi. Ata të dalin me Edi Ramën dhe unë do të dal me të gjithë shqiptarët, që duhet të marrin në dorë sovranitetin e vendit, sepse nesër është edhe dita kur populli shqiptar votoi Kushtetutën”, u shpreh dje presidenti Meta.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë