Arsimi

Mësim nga ekrani, RTSH Shkollë për 6 lëndë kryesore gjimnazi

Për shkak të mbylljes së shkollave nga situata e Covid-19 në Shqipëri, RTSH në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, kanë vendosur t’i vijnë në ndihmë të gjithë nxënësve, që të plotësojnë orët e mësimit. Përgjatë 6 ditëve të javës, nga e hëna në të shtunë, RTSH do të transmetojë mësimet në 6 lëndë kryesore të shkollave të mesme, sipas programit arsimor, të shpjeguara në mënyrë profesionale në orën 10:30 deri në orën 12:00 dhe në orën 18:00 deri në orën 19:30 në kanalin RTSH1-HD.

Në platformën digjitale të televizionit publik (RTSH) do të jepen të martën leksionet për lëndën e matematikës për klasat 6-12, nga ora 10:30-12:00. Ndërsa pasdite, nga ora 18:00-19:30 do të transmetohen leksionet e kimisë për klasat 8-12.

Më Shumë