Media Galeri

Me plis dhe flamur kuqezi, tifozët ndezin atmosferën në “Air Albania”

Shkallët e stadiumit “Air Albania”, ku nis pas pak ndeshja Shqipëri-Poloni, kanë filluar të mbushen gradualisht, duke krijuar një atmosferë të ndezur nga tifozët.

Ajo që bie në sy është prania e shumtë e tifozeve femra në stadium, me plis në kokë dhe me flamurin kuqezi në duar.

Policia ndërkohë ka vazhduar me kontrolle të shumta për tifozët para se ata të futen në stadium. Mbi 22 mijë tifozë pritet të jenë sot në “Air Albania”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë