Arsim

Mbyllja e shkollave po thellon hendekun klasor në Europë

Askush nuk është kurrë vërtet i gatshëm për bllokim. Por kur Holanda mbylli shkollat ​​e saj në dhjetor, Kolegji Herman Wesselink, një shkollë e mesme në një lagje të pasur të Amsterdamit, ishte më e lexuar se shumica. Rreth gjysma e studentëve të saj kanë prindër që kanë përfunduar arsimin e lartë. Pothuajse të gjithë kanë dhomën e tyre të gjumit për të studiuar. Shkolla u ka dhënë nxënësve laptopë për vite me radhë  dhe gjatë bllokimit të parë pranverën e kaluar kaloi normalisht në mësimin në distancë. Drejtori thotë se studentët nuk kanë mbetur prapa për nga përmbajtja, megjithëse aftësitë e tyre të studimit janë dobësuar.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë