Media Galeri

Kapshtica mbyllet plotësisht, policia: Shmangeni!

Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit në Korçë, me anë të një njoftimi bën me dije se pala greke e ka informuar se do ta mbyllë pikën kufitare në Kapshticë nga sot, datë 20.11.2020 prej orës 06.00 deri më datë 04.12.2020.

Sipas policisë, shkak për këtë mbyllje nga pala greke është bërë shtimi i rasteve me koronavirus në veri të Greqisë.

Policia bën thirrje ndaj qytetarëve që të shmangin kalimin nga kjo pikë kufitare drejt shtetit grek.

Përgjatë aksit rrugor Korçë-Kapshticë, do të ketë forca policie të cilat do të mbikqyrin situatën dhe nuk do të lejojnë kalimin e mjeteve, në drejtim të Kapshticës.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë