Media Galeri

Mbretëresha Elizabeth për herë të parë në publik me një shkop

Mbretëresha  Elizabeth përdori një shkop gjatë një ceremonie për 100 vjetorin e Legjionit Britanik në Westminster Abbey. Mbretëresha 95-vjecare u shoqërua nga vajza e saj, Princesha Anne.

Ajo ka përdorur një shkop edhe më parë, në vitet 2003-2004 pasi kishte bërë një operacion në gju.

Këtë herë u tha se kishte përdorur një shkop për rehati dhe nuk u dha asnjë arsye mjekësore specifike.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë