Lajme

Video – Nga 1 qershori rihapet qarkullimi në të gjithë vendin, hiqen zonat e kuqe

Kryeministri Edi Rama doli në rrjetet sociale për të shqiptuar, siç thotë, komunikimin e fundit kushtuar posaçërisht luftës kundër pandemisë së shkaktuar nga Covid19.

Komunikimi mbërrin në një kohë që vendi ka përjetuar një rritje drastike të rasteve të reja, ku vetëm këtë të mërkurë u shënuan 21 të tjera të gjitha në Tiranë dhe pjesa më e madhe e të cilëve personel mjekësor.

Më Shumë