Media Galeri

Lejlekët e bardhë, shpendët e rrallë në Shqipëri

Në vendin tonë lejlekët konsiderohen mbrojtës të jetës familjare dhe besohet se ato janë fatsjellës. Fotografitë janë bërë në Gjirokastër. \NatureAlbania\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë