Media Galeri

LEGO Eurovision 2021: Finalja e madhe me protagonistët Lego

Alexandro Kröger, një artist suedez ka krijuar natën finale të Eurovizionit me LEGO.

Kröger ka prodhuar me përpikëri versione LEGO të edicioneve të mëparshme të Eurovision për disa vjet dhe nuk mund të ishte ndryshe as këtë vit.

Si gjithmonë, video jep një pasqyrë të shpejtë dhe koncize të të gjithë programit, nga parada e flamurit deri te 26 shfaqjet madhështore finale deri në Måneskin duke marrë trofeun e tyre. Videoja e këtij viti gjithashtu përfshin edhe disa prapaskena.

https://youtu.be/WmhKf-x8LIs
https://youtu.be/_EzsWOkOqmI

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë