Art dhe Kulture

Kur rëra kthehet në art

Është e pamundur të mos e kemi provuar një herë të vetme teksa keni qenë me pushime , për të ndërtuar një kështjellë prej rere, prindërit e kalamajve të vegjël e dinë më mirë se kushdo këtë pjesë.

Sidoqoftë më poshtë ju sjellim disa vepra arti prej rëre, por të bëra nga dora e profesionistëve.

Të gjithë kemi parë vepra arti aq fanstastike, aq sa na kanë lënë pa fjalë, dhe këto janë disa prej tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë