Media Galeri

Kur dashuria për artin është më e madhe se çdo gjë…

Në Tokio kanë gjetur një mënyrë të re për t’i afruar njerëzit përsëri me shfaqjet teatrale duke ruajtur distancën shoqërore.

Një teatër japonez ka krijuar kabina të ndara ku çdo person ulet në kabinën e tij.

Nobuyoshi Asai, drejtori artistik i teatrit tha se me metodën e re vetëm 30 persona lejohen të shohin shfaqje dhe ky është një problem pasi ky numër nuk mundëson koston e performancës por “nëse nuk e bëjmë këtë, artistët do të humbasin mundësitë për të kërcyer dhe aktruar", tha ai.\Reuters\  


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë