Media Galeri

Kur acari dhe mjegulla ofrojnë një peizazh mahnitës

Acar dhe mjegull në agim. Shijoni peisazhin e shkëputur në pjesën veriore të Yorkshire në Britaninë e Madhe...  


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë