Njerez

Foto galeri-Krishtlindje, ushqim falas për njerëzit në nevojë

Me rastin e Krishtlindjes, në sheshin “Nënë Tereza” në kryeqytet është shpërndarë ushqim falas për njerëzit në nevojë.
Siç shihet nga fotot e siguruara nga gazeta “Si”, shumë njerëz i janë bashkuar këtij vakti falas.
Kjo nismë ka shërbyer si një mënyrë bashkimi dhe feste për të gjithë.

Më Shumë