Media Galeri

Kështjella magjike që duhet vizituar…

Kjo mrekulli është Kështjella e Reschio-s, në Umbria, Itali. Struktura është bërë e famshme nga kopshti përrallor prej hekuri dhe qelqi, i lindur si një homazh ndaj natyrës, por edhe për t'i dhënë një pamje moderniteti brenda. Kështjella është edhe një hotel i bukur, ku është e mundur të prenotosh dhe të kalosh disa net në mes të qetësisë dhe bukurisë magjike të fshatit italian.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë