Histori

Kampi nazist Ravensbrück, si gratë e zakonshme u bënë torturuese SS

Gra gardiane në Ravensbrück (fotografia e bërë rreth vitit 1940)
Damien McGuinness - “Punëtore të shëndetshme, femra midis moshës 20 dhe 40  vjeç , kërkohen  për një sit ushtarak”,  lexohet në shpalljen e punës nga një gazetë gjermane e vitit 1944. Premtohen paga të mira dhe pension, strehim dhe veshje falas.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë