Njerez

Jeta moderne përmes ilustrimeve

Artisti Davide Bonazzi tregon përmes ilustrimeve të tij histori që çdo njeri ka hasur në  realitetin që po jetojmë sot.

Puna e tij kreative është shumë e kërkuar dhe kjo është arsyeja pse ai bashkëpunon me disa prej shtëpive më të mëdha në botë.

Davide po ashtu ilustrimet e tij i publikon edhe në faqen e tij të internetit.

Edukimi
Taksat
Fuqia e parasë
Mbështetja online
Progresi
Monitorimi
Krimi kibernetik
Mungesa e konfidencialitetit
Ndotja e mjedisit
Mundësitë
Kujtimet
Siguria
Familja
Ikja
Klasa punëtore
Privilegjet
Zona e rehatisë
Altruizmi
Fluturimi
Epoka e informacionit

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë