Financa Personale

Inflacioni rritet 1,2 % për tetorin

Inflacioni i tetorit është rritur 1,2 %. Rritja më e madhe e çmimeve prej 4,4 %, është vërejtur në grupin “Argëtim dhe kulturë”, pasuar nga grupet “Transporti”, “Qira, ujë, lëndë djegëse dhe energji”, “Ushqime dhe pije joalkoolike”, “Hotele, kafene dhe restorante”, “Pije alkoolike dhe duhan”, “Komunikimi” etj. Kurse çmimet e grupeve “Veshje dhe këpucë” dhe “Shëndeti’ janë ulur.


Copyright © Gazeta “Si”

Të gjitha të drejtat e këtij materiali janë pronë ekskluzive dhe e patjetërsueshme e Gazetës “Si”, sipas Ligjit Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”. Ndalohet kategorikisht kopjimi, publikimi, shpërndarja, tjetërsimi etj, pa autorizimin e Gazetës “Si”, në të kundërt çdo shkelës do mbajë përgjegjësi sipas nenit 179 të Ligjit 35/2016.

Më Shumë