Humor

Ilustrime që zbulojnë të vërtetën e jetës pa thënë një fjalë të vetme

Ne të gjithë jemi të ndryshëm dhe jeta jonë nuk është e njëjtë, por ka ndjenja që të gjithë kemi kaluar të paktën një herë në jetën tonë. Një artist nga Izraeli, Yuval Robichek, tërheq njerëzit në situata të thjeshta jetësore, duke mos përdorur fjalë. Rezulton se ai mund të tregojë thelbin e situatës pa përdorur tekst dhe ne mund të shohim personazhet e tij të ndjehen të trishtuar, të dashurohen dhe të mësojnë t'i besojnë njëri-tjetrit ashtu si ne. Ilustrime të thjeshta por me kuptime thelbësore, që duhet patjetër t'i shikoni disa herë dhe është e sigurt se do të zgjojnë emocione të forta te ju.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë