Moti

I nxehti Saharian “viziton” përsëri Shqipërinë

I nxehti nga Afrika do të avancojë me tej drejt vendit tonë. Temperaturat do të jenë më të larta në zonën  qendrore dhe zonat bregdetare. Parashikohet të regjistrohen vlera të tilla:

Zonat malore 17/33 gradë celsius

Zonat e ulëta 20/39 gradë celsius

Zonat bregdetare 22/36 gradë celsius

Por, mund të themi që kjo valë e dytë e të nxehtit Saharian nuk mund ta quajmë intensive, krahasuar me valën e të nxehtit të muajit qershor.

 

Më Shumë