Media Galeri

“I bëri njerëzit përsëri bashkë”: Vera pas 11 Shtatorit, në fotografi

Nëntë muaj pasi kullat ranë, fotografi Lucas Foglia vizitoi lagjet e ndryshme të Nju Jorkut me kamerën e tij për të "treguar qytetin duke u shëruar ... por me plagë"

Publikuar në 20 vjetorin e sulmeve të 11 shtatorit, portretet e Lucas Foglia tregojnë diversitetin e jashtëzakonshëm të qytetit të Nju Jorkut.

Foglia thotë se diçka që mban mend është se ajo ngjarje i bëri njerëzit bashkë, i bëri të duhen më shumë dhe “homoseksualët filluan të deklaronin seksualitetin e tyre”.\The Guardian\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë