Humor

Himni italian i koronavirusit

Në Itali një grup këngëtarësh kanë krijuar një këngë humoristike, për koronavirusin e ri në mënyrë që të tërheqin vëmendjen e njerëzve, për të anashkaluar panikun.

“Shoh në televizione italiane për rregullat që duhet të ndjekim, për të larë duart e  për t’u ruajtur nga koronavirusi, por jam 40 vjeç dhe nuk kam nevojë për rregulla. Nuk është koronavirusi, por duhet të jetë edukimi,” thuhet në këngë.

Më Shumë