Politike

Gjiknuri dhe Hajdari, në tryezë me OSBE për Reformën Zgjedhore

OSBE ka mbledhur sot tryezën për Reformën Zgjedhore, në prani të bashkëkryetarëve, Damian Gjiknuri dhe Rudina Hajdari.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Gjiknuri shkruan se bashkë me Hajdarin kanë informuar ambasadorët mbi ecurinë e këtij procesi.

“Bashkë me Rudinën, në cilësinë e drejtuesve të Komisionit Parlamentar për Reformën Zgjedhore zhvilluam një bashkëbisedim të frytshëm me trupin diplomatik të akredituar në Tiranë. Në tryezën e organizuar nga OSBE, informuam ambasadorët mbi zhvillimet e deritanishme në kuadër të procesit të reformës dhe dialogun e nisur me përfshirjen e opozitës jashtë parlamentare”, shkruan Gjiknuri.

Ndër të tjera, Gjiknuri shkruan se “ambasadorët mbështetën e inkurajuan vazhdimin e procesit të dialogut dhe përmbylljen sa më shpejt të reformës zgjedhore”.

📌 Bashkë me Rudinën, në cilësinë e drejtuesve të Komisionit Parlamentar 🏛 për Reformën Zgjedhore 🗳 zhvilluam një…

Gepostet von Damian Gjiknuri am Freitag, 24. Januar 2020
 

Më Shumë