Media Galeri

Frika dhe vuajtja me të cilën po jeton Gaza

Luftimet mes Izraelit dhe militantëve palestinezë nuk tregojnë shenja të zbutjes dhe është shqetësuese se dhuna po rritet mbi civilët. Imazhe  e trishta tregojnë kostot e njerëzve që morën pjesë gabimisht në këto luftime. Sulmet ajrore i kanë kthyer shtëpitë dhe pasuritë në rrënoja dhe i detyrojnë njerëzit të largohen për strehim./BBC/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë