Media Galeri

Fotografi që vërtetojnë se lumturia e vërtetë qëndron në gjërat e vogla

Ndonjëherë lumturia është vetëm një veprim, ndoshta shumë i vogël por me një domethënie të madhe. Mund të jetë prekja e dy duarve apo një përqafim ato që ndryshojnë ditën e dikujt.

Në këto kohë, është e rëndësishme të shohim rreth e rrotull dhe të vëmë re gjeste të vogla që japin buzëqeshje.

Këtë të moshuar e viziton çdo ditë komshiu i saj në spital
U martuan…
Dikush ka lënë një hapësirë për qenin e tij që të përshëndesë kalimtarët.
Një polic ndihmon një të moshuar me Alzhaimer që ka harruar rrugën.
Një polic shpërndan lule për shoferet e reja.
Gruaja e tij nuk ecën dot dhe ai gjeti një mënyrë për ta marrë me vete për shëtitje.
Një pastrues xhamash luan me një vajzë që është e shtruar në spital.
Ky burrë humbi shtëpinë për shkak të një tajfuni dhe gjejeni kush ishte afër tij për ta ngushëlluar.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë