Fotografi

Fotografi që mund të mos i besoni, por janë të vërteta

Një nga arsyet pse shumë prej nesh kënaqen duke lexuar libra fantazie është bota befasuese që ata portretizojnë dhe heronjtë dhe gjërat më të pazakonta që ato përmbajnë. Por ndonjëherë realiteti mund të duket edhe më krijues se çdo komplot i një historie fantazie. Shpirti i zjarrit, një vezë e huaj, një ilaç magjik, apo edhe pemë që ecin përgjatë plazhit, këtu janë vetëm disa pamje magjepsëse që njerëzit me të vërtetë panë ndërsa jetonin thjesht jetën e tyre.
Kjo re magjike duket si Dormammu nga Universi Kinematik i Marvel.

Kjo flakë duket si një demon zjarri që do të shkatërrojë kafenë.


Bukuroshja që është pak larg asaj që ne njohim si të bukur.

Ra borë në fushën me lakra dhe rezultati është ky.

Gjysma e kësaj peme nuk dëshiron të mbarojë vera.

Një ushtri karkalecësh të mbledhur bashkë.

Llamba e lavës i bëri dikujt shenjën e paqes.

Një dre albino që dikush e dalloi në pyll.

Ky shkëmb duket si fytyra e një gjigandi nga një përrallë.

Dikush bëri një fotografi normale dhe doli që njëbrirëshi ishte pjesë e fotografisë.

Janë dy pemë të ndryshme, të kombinuara në kohën perfekte nga hija.

Gota që kanë 2% uranium, prandaj shkëlqejnë në dritën ultraviolet.

Kërpudha aspak të zakonshme, por të vërteta.

Ky qiri duket si një pemë kërpudhe.

Dëshira për të jetuar. Këto pemë po rriten nga trungu i një peme të vjetër, të rrëzuar.

Kur niveli i ujit ulet, plazhi duket sikur ka trungje pemësh që ecin përgjatë tij.

Pasqyrimi nga televizori bën që “Vajza me vëthë perle” të duket sikur është në oborrin e dikujt.

Nuk e dimë çfarë është, por dikush vendosi një dritë nën të dhe tani duket si një vezë aspak e zakonshme.

Gota para dhe një qiri mbrapa. Bashkë bëjnë një gotë të mbushur me ilaç magjik.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë