Media Galeri

Fëmijë që luajnë në gropa me ujë që la uragani Zeta

Teagan Marmion 4 vjeçe dhe komshiu i saj James Smith luajnë në një gropë me ujë që ka lënë pas uragani Zeta që përfshiu Luisianën të mërkurën.

Pafajësia e fëmijëve është e mahnishme. /Reuters/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë