Media Galeri

Është zhdukur delfini më i vjetër në botë

Fungie ka arritur në Irlandë në 1983 dhe që atëherë ka qenë një burim të ardhurash për vendin pasi pafund vizitorë shkonin për ta takuar.
Ai është shpallur "delfini më i vetmuar dhe jetëgjatë i regjistruar" nga Rekordet Botërore Guinness në 2019 dhe mendohet të jetë në të dyzetat e tij.
Fungie ka një javë që është zhdukur dhe po e kërkon një vend i tërë e më shumë!


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë