Lajme

Erdogan prezanton kabinetin, ministër edhe dhëndri

Presidenti Erdogan pasi u betua në Parlament për mandatin e dytë, ka prezantuar edhe kabinetin qeveritar.

Kabineti përbëhet nga 16 ministra, ndër ta edhe dhëndrri i tij, me emër shqiptar, Berat Albayrak.

Berat Albayrak është emëruar nga presidenti Erdogan si Ministër i Thesarit dhe Financave.

Ky vendim është interpretuar si një tentativë e presidentit për të pasur kontroll të plotë në jetën ekonomike dhe financiare të vendit.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë