Media Galeri

Elvis Presley nuk u largua kurrë: Si e mbajti gjallë Britania mbretin e rock’n’roll

Për pesë vite, Gavan Goulder eksploroi “lidhjen” e Britanikëve me Elvis Presley, duke fotografuar fansat dhe portretizimet e këngëtarit kudo. Tani imazhet janë mbledhur në një libër të titulluar “Falënderoj Zotin për Elvisin”.\The Guardian\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë