Media Galeri

Ekspozita magjepsëse e Van Gogh në një formë tjetër

Në vend që të qëndroni dhe të shikoni nga larg një prej pikturave të bukura me kornizë të artistit ikonik, imagjinoni të keni mundësinë të ecni brenda njërës prej tyre, me ngjyrat e gjalla që rrotullohen rreth jush, ndërsa ju gjendeni në një mënyrë tjetër të veprat mahnitëse post-impresioniste. Një ekspozitë si kurrë më parë me pikturat e Van Gogh që do jenë më pranë adhuruesve.

Kjo ekspozitë magjike u krijua nga kompania e njohur evropiane “Exhibition Hub” që  përdor një kombinim unik të disa dhjetëra projektorëve, ekraneve duke krijuar një “realitet virtual” me anë të teknologjisë së lartë.  


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë