Do flas dhe unë

Edhe gratë e forta dhunohen

Tanya Selvaratnum (majtas) dhe Vanessa Springora (djathtas) kanë shkruar të dyja për përvojat e tyre me burra abuzivë. Kredia ... Nga e majta: KK Ottesen; V.Springora / JFPAGA
Edhe në kulturën tonë bisedore, rrëfimore, tema të caktuara janë tepër të padëshirueshme, shumë të vështira, shumë të dhimbshme për t'u thënë me lehtësi dhe në mënyrë efektive. Këto janë histori të mbajtura kaq sekrete, të mohuara, të groposura, të minimizuara dhe të blofuara, saqë t’i thuash drejtpërdrejt është gati e pamundur. Megjithatë, dy libra të kohëve të fundit në mënyrë të shkëlqyeshme e arrijnë pikërisht këtë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë