Media Galeri

Dy baballarë që mbajnë bebin e sapolindur

Kjo foto është shkëputur vetëm pak orë pas lindjes së bebit në rrugë surrogato.

Prindërit që paguan për “nënën” me qira janë dy baballarë të cilëve fotografi preferoi të mos ua përfshinte kokat (nga fotoja origjinale) duke u fokusuar në gjoks duar dhe bebe.

Nuk ka shpërqendrime. Nuk ka shans për të keqinterpretuar përmbajtjen. Këta janë dy baballarë që mbajnë foshnjën e tyre...


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë