Media Galeri

Duke parë Lojërat Olimpike nga larg

Duke qenë se Lojërat Olimpike po zhvillohen pa publik, njerëzit në të gjithë botën kaun gjetur mënyra për të qenë pjesë si dhe për të bërë tifo për sportistin e preferuar.

Dikush duke parë me dylbi nga larg, dikush duke mbështet një pjesëmarrës nga lokali dhe të tjerë që janë mbledhur në palestrën e një shkollë për të mbështetur përfaqësuesin e tyre në Lojërat Olimpike, janë të gjithë tifozë që në një mënyrë a një tjetër, po i ndjekin Lojërat Olimpike.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë