Moti

Dimrin dhe shirat pritini pas të enjtes

Fillimi i javës deri ditën e mërkurë vendi ynë do të përfshihet nga hyrja e masave ajrore të ngrohta nga Mesdheu të cilat do të sjellin mot të ngrohtë.

Temperatura do të pësojnë rritje të konsiderueshme.

Zonat malore 3-18 gradë celsius.

 Zona e ulët 6-22 gradë celsius.

Zonat bregdetare 8-20 gradë celsius.

Por dimri nuk ka përfunduar. Pas ditës së enjte një mase ajri e ftohtë nga arktiku do të prek vendin tonë, do të këtë reshje shiu dhe reshje bore intensive në zonat malore deri ne lartësitë 600-800 m në nivelin e detit. Temperaturat do të zbresin me 10 gradë .

Zonat malore do të janë -2-5 gradë celsius.

Zona e ulët 2-11 gradë celsius.

Zona bregdetare 3-11 gradë celsius.

Më Shumë