Lajme

Dëshmitari X, ministri Xhafaj: Qytetari dixhital i sajuar i PD

Ministri Xhafaj në deklaratën e parë për mediat, pas zbulimit të identitetit të dëshmitarit X nga PD e quajti Albert Veliun “qytetari dixhital i sajuar” ndërsa dëshminë e tij në selinë blu “sajesë dixhitale”.

I pyetur për dëshminë e Albert Veliut, Xhafaj u shpreh në këtë mënyrë:

 “Dua t’ju them një gjë që këtu jemi në vendin e task force speciale kurse atje në vendin e sajesave dixhitale. Për të tjerat, detyra ime është të punoj për prokuroi speciale dhe polici speciale. Detyra e tyre për qytetarin dixhital të sajuar. Për mua është e rëndësishme të bëj detyrën”, tha ai.

Ministri Xhafaj vizitoi Task Forcën Speciale të operacionit “Forca e Ligjit” dhe atë “Anti Skifter” bashkë me ambasadoren gjermane, Susanne Schuetz, e cila u shpreh se vizita në ambientet e Taks Forcë Speciale kishte si qëllim njohjen me punën e saj.

"Po dal me përshtypje pozitive. Kemi nisur punën kemi arritur rezultatet e para e do të vazhdojmë t’a mbështesim.  Dua të theksoj se lufta kundër krimit të organizuar është prioritet kyç për integrimin në BE dhe ne do të vazhdojmë të mbështesim në këtë drejtim”- deklaroi ambasadorja gjermane.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë