Lajme

Debat në PE, britaniku Farage provokon Michel: Belgjika është krijim artificial

Gjatë një debati në në Parlamentin Evropian, ish kryetari i Partisë së Pavarur të Britanisë, UKIP, Nigel Farage thumboi Kryeministrin belg Charles Michel, duke thënë se vendi i tij është "artificial".

"Askush nuk guxon të thotë të vërtetën rreth Belgjikës; ky vend nuk është një komb, por një krijim artificial ", tha Farage, duke cituar faktin se në Belgjikë fliten disa gjuhë dhe më pas shtoi: “Ne duam të jetojmë në një komb, jo në krijime artificiale.”

Nigel Farage gjate debatit ne PE

Kryeministri Michel ia ktheu me të njëjtën monedhë: "Duhet të falënderoj Nigel Farage për këshillën e tij të mirë për të ardhmen e Belgjikës ... Ai zgjodhi të ardhmen e Britanisë së Madhe me Brexit dhe po e shohim se ku përfundoi kjo Mbretëri e Bashkuar".

Charles Michel gjatw debatit ne PE

3 Most Common Fraudulent Drugs


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë