Njerez

Dashuria e gjyshes…

Ekziston një fjalë e urtë italiane që thotë: “Nëse asgjë nuk shkon mirë, thirrni gjyshen tuaj”. Një fotografe dhe edukatore në Londër, Sujata Setia, provon përmes portreteve të saj të ngrohta se dashuria e gjyshes për nipërit e mbesat është e pakushtëzuar.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë