Lajme

Ceremonia për Sheshin dhe një mesazh për Teatrin e ri

“Edi të falenderoj shumë ty dhe të gjithë skuadrën tënde që ke pasur në Bashki dhe sot është në drejtimin e Shqipërisë.

Një gjë që unë dhe Edi kemi mësuar nga shoku Gramoz është të mos nisim me listat e falenderimeve me emra”,- u shpreh Erion Veliaj gjatë ceremonies së organizuar për marrjen e çmimit për Sheshin “Skënderbej”, pak ditë më parë në Spanjë.

Përkundër ankesave për përmbytjen e sheshit vetëm pas 30 minutash shi të dendur, Veliaj tha se, gjithçka u kthye në normalitet vetëm pas 10 minutash mobilizim.

Teatri i ri nuk është bërë ende, por Veliaj siguroi se pas disa vitesh do të jepet cmim edhe për këtë projekt, si Teatri më i bukur Kombëtar.

Ai njoftoi se, nesër për këtë çështje do të mbahet një takim mes arkitekteve dhe artistëve


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë