Hyr

Tokio 2020

Pa metro, autobus dhe taksi, gara me pengesa e gazetarëve në Tokion “e ftohtë”

09:58 - 23 Korrik

Ditët kalojnë dhe kur edhe karantina është duke përfunduar, pyetjet që mbeten janë shumë. E vetmja siguri është se më në fund mund të dilet nga hoteli, pastaj vijnë pikëpyetjet, veçanërisht për transportin. Në…