Hyr

Kursi i kembimit

Banka do të publikojë çdo ditë kursin mesatar të veçuar për shitjen dhe blerjen e euros dhe dollarit

13:30 - 3 Qershor

Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë ka miratuar mënyrën e re të matjes së kursit të këmbimit ku përkrahë kursit ditor të përditshëm do të vendoset edhe mesatarja e shitjes dhe e blerjes për…