Audio-Lajme shkurt 14 nëntor 2019

Arta Vorpsi bën betimin si anëtare e Kushtetueses te noteriKandidatja për anëtare e Gjykatës Kushtetuese, Arta Vorpsi ka bërë betimin si anëtare për në këtë Gjykatë, jo te Presidenti i Republikës ashtu siç e kërkon Kushtetuta, por te noterja.Betimi i gjyqtares Arta Vorspi është bërë pranë noteres...

Audio-Shkurt lajme 5 prill 2019

Prokuroria kërkon sekuestrimin e pronave të Balilit, edhe hotelin Santa Quaranta Prokuroria për Krime të Rënda kërkon konfiskim të pasurive të Klement Balilit, të të ashtuquajturit “Eskobari i Ballkanit”. Prokuroria njofton se ka paraqitur kërkesën për konfiskimin e pasurive të mëposhtme: Truall me sipërfaqe 11.994 m2 me në qytetin e Sarandës; Objekti Ish-Kampi i Pushimit të Punëtorëve 4+1 kate...

Audio-Shkurt lajme 4 Prill 2019

Vakanca në Gjykatën Kushtetuese, 8 kandidatë në garë Kuvendi i Shqipërisë ka shpallur sot listën e kandidatëve për gjyqtar për të plotësuar vakancat në Gjykatën Kushtetuese. Në faqen e Kuvendit të Shqipërisë janë publikuar emrat e 8 kandidatëve që do të plotësojnë vakancën. Kandidatët janë: Arta Vorpsi; Avni Shehu; Elsa Toska; Fiona Papajorgji;...

Audio – Shkurt lajme 2 Prill 2019

Hahn “shpërfill” protestat: Të hapen negociatat me Shqipërinë Komisioneri për Zgjerimin, Johannes Hahn gjatë diskutimit të fundit të Parlamentit Europian mbi temën e zgjerimit, u shpreh optimist se në bazë të asaj që është parë deri më tani, kur të vijë koha e publikimit të progres-raportit për Maqedoninë e Veriut dhe për Shqipërinë...

Audio-Lajme shkurt 29 mars

DASH: Shqipëria, burim e portë kryesore e drogës për BE Departamenti Amerikan i Shtetit i dorëzoi të enjten Kongresit raportin vjetor për strategjinë e luftës ndërkombëtare kundër narkotikëve.Në pjesën për Shqipërinë, DASH thotë se ky vend është njëkohësisht burim i kanabisit dhe, gjithnjë e më shumë, një vend tranzit...