Qeveria pavarësisht se organizmat ndërkombëtare kërkojnë që draftet të rishikohen, paraqiti në Parlament paketën “Antishpifje”. Në vjeshtë, Parlamenti pritet të diskutojë këtë nismë të debatueshme, ku parashikohet detyrimi i regjistrimit të medias online dhe vendosja e gjobave dhe sanksioneve, në rast se mediat online nuk pranojnë...