Histori

Majmuni i zbutur: A ishin njerëzit të parët kafshë që u zbutën?

10:48 - 22 Korrik

Colin Barras/New Scientist -Në fillim erdhi qeni, i ndjekur nga delet dhe dhitë. Portat e përmbytjes u hapën: derra, lopë, mace, kuaj dhe një shumëllojshmëri  zogjsh dhe kafshësh të tjerë u derdhën. Në 30…

Fotogaleria e një shekulli

09:54 - 9 Korrik

Fotografitë historike

08:24 - 5 Korrik