Hyr

Mode

Fustane filmash që do të jetojnë gjithmonë në industrinë e modës

16:23 - 16 Tetor

Një pjesë e rëndësishme e filmave janë dhe veshjet e personazheve e aq më shumë kur në film ka dhe dasmë e fustane pafund. Mund të themi që shumë femra magjepsen nga fustanet që…

Modelet më të pazakonta

19:51 - 29 Shtator

Stili nuk njeh moshë

11:34 - 13 Shtator