Mode

Java e Milanos 2020 për meshkuj: Xhinse dhe super pallto (fotogaleri)

11:58 - 12 Janar

Ja çfarë duhet të dini dhe si të frymëzoheni për vjeshtë-dimër 2020-2021. Veshje voluminoze dhe të rëndësishme, mbështjellëse, të ekzagjeruara. Dhe xhinse të lirshme, të veshura njëra mbi tjetrën, ose shumë të ngushta. Detaje…