Media Galeri

Bukuritë e fotografisë nënujore

Oqeanet tona të mrekullueshëm, misteriozë, magjepsës janë me të vërtetë hapësira të jashtëzakonshme, të mëdha, të pa eksploruara që sjellin ndjenja frike, drithërimi dhe çudie. Ka arsye të panumërta pse oqeanet janë jetike për mirëqenien e planetit, jo më pak për shkak të pasurisë së florës ujore që ata mbështesin, e cila prodhon mbi gjysmën e oksigjenit të botës. Megjithatë, për shkak të ndikimit njerëzor, shëndeti i tyre po përkeqësohet me shpejtësi.

Fotografitë e realizuara nga australiani Matthew Bagley. /The Independent/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë