Jete & Stil

Britani, Kate dhe William prezantojnë fëmijën e tyre të tretë në publik pak orë pas ardhjes në jetë

Dukesha e Cambridge dhe Princi William janë shfaqur jashtë spitalit me fëmijën e tyre të tretë, Princin e Cambridge, emri i të cilit pritet të bëhet së shpejti publik.

Princi William njoftoi se Princesha Charlotte dhe Princi George janë 'të kënaqur' në ardhjen e vëllait të tyre të vogël, të cilin e prezantuan pak orë pas lindjes me  publikun adhurues të familjes mbretërore. Ata e takuan  vëllain e tyre të vogël rreth 6 orë pas lindjes, por nuk ishin të pranishëm kur ai u prezantua për publikun nga nëna dhe babai i tyre.

Foshnja e sapoardhur në jetë është e pesta në radhë për fronin mbretëror.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë